Darius_D rašė:Man durnam paaiškinkite kas nors: kokiems galams virtuviniam peiliui nuimamos - nepriklijuotos kriaunos? Atsukus po pusės metų naudojimo vaizdas turėtų būti ne silpnų nervų žiūrovams... Ar kažkaip kažko nesuprantu?...
Turiu prototipinius virtuvėje beveik metus, jokių problemų nėra. Viskas sulyginta taip, kad susileistų be tarpų. Jei kas ir pateks, yra galimybė išrinkti ir išvalyti, sušlifuoti taip, taip kad daugiau niekas nepatektų, naudojami standariniai Torx varžtai.
Logiška, kad tokių nesirinks žmogus dirbantis labai intensyvaus darbo aplinkoje, kur lengvai maisto atliekų prigrųs į varžtus ir reiks juos nuolatos valyti. Jie nėra skirti tokiai auditorijai.
Didžiausi pliusai be dizaino mano galva yra:
Net ir po 10m galėsiu lengvai aptarnauti savo gamintus peilius.
Sugadintos kriaunos bus lengvai keičiamos arba atnaujinamos.
Klientui panorėjus galima keisti varžtus kaip ir pačias kriaunas, galima pagaminti kelias keičiamas kriaunų poras.
Nereikia dirbti su epoksidiniais klijai kurie laikytų silpniau nei varžtai, būtų naudojami tik dėl sandarumo, kuris mano galva daugiau nei adekvatus, bei panaudojus klijus netekčiau lengvo aptarnavimo/keitimo galimybės.