Visos kitos temos, nesusijusios su peiliais
Atsakymo rašymas

Stebėjimo kameros

2018-09-01- 13:22

Sveiki,
ieškau stebėjimo kameros, kuri atitiktų tokius reikalavimus:
* Tinkama montavimui lauke (atsparumas lietui/karščiui/šalčiui)
* IR pašvietimas naktiniam filmavimui
* Autonominis vaizdo įrašymas į atminties kortelę nuo judesio (kad nereiktų laikyt įjungto kompo/DVR'o ir pan.)
* Įrašų peržiūra per tinklą (HTTP/RTSP/ar bet koks kitas IP protokolas tinka)
Galbūt kas nors esat su tuo dirbęs ir turit konkrečių modelių pavyzdžių? Nes atsirinkti š. jūroj nėra lengva neišbandžius :-)
Pats esu dirbęs tiktai su Mobotix šiek tiek, tačiau Mobotix šiam atvejui yra gerokai per aukšta kainų kategorija.

Re: Stebėjimo kameros

2018-09-01- 15:00

https://www.spypoint.com/EN/products/trail-cameras/

Re: Stebėjimo kameros

2018-10-23- 20:04

:hi: Sveiki, kolegos. Reikia pagalbos-patarimo :hi: Gal kas seniai, ar neseniai, specialiai, arba ne, esate susidūrę su vaizdo stebėjimo kameromis, kurios yra su autonominiu maitinimu. Gal matėt kažką pas kiniečius, ne pas kiniečius, bet kur. Jei taip, prirodykit, kolegos :beer: Vaizdo įrašymas pageidaujamas-prioritetinis - pastovus. Medžioklinės/trailininės netinka. P.s. Netinka medžioklinės dėl to, kad jei tai būtų lauke, viena, o dabar įsivaizduokit ofisą, ankštas patalpas - iškart kris į akis tokia kamera. Reikia kažko visiškai nekrentančio į akis, pasislėpusios kameros. Galų gale gali filmuot ir nuo judesio, bet svarbu autonomiškumas ir slaptumas. Į kur įrašinės, ar į kortą, ar į debesį, čia jau nebe issue. Jinai bus "paskutinis šiaudas/paskutinis šansas". Tokia jos paskirtis, nes bus pagalbinė.

Re: Stebėjimo kameros

2018-10-23- 21:22

O.Benderis rašė::hi: Sveiki, kolegos. Reikia pagalbos-patarimo :hi: Gal kas seniai, ar neseniai, specialiai, arba ne, esate susidūrę su vaizdo stebėjimo kameromis, kurios yra su autonominiu maitinimu. Gal matėt kažką pas kiniečius, ne pas kiniečius, bet kur. Jei taip, prirodykit, kolegos :beer: Vaizdo įrašymas pageidaujamas-prioritetinis - pastovus. Medžioklinės/trailininės netinka. P.s. Netinka medžioklinės dėl to, kad jei tai būtų lauke, viena, o dabar įsivaizduokit ofisą, ankštas patalpas - iškart kris į akis tokia kamera. Reikia kažko visiškai nekrentančio į akis, pasislėpusios kameros. Galų gale gali filmuot ir nuo judesio, bet svarbu autonomiškumas ir slaptumas. Į kur įrašinės, ar į kortą, ar į debesį, čia jau nebe issue. Jinai bus "paskutinis šiaudas/paskutinis šansas". Tokia jos paskirtis, nes bus pagalbinė.

Mes tokiais atvejais montuodavom kamerą į apsauginės signalizacijos judesio daviklį. Maitinasi nuo tos pačios signalizacijos, į akis tikrai nekrenta, nes elementariai nesimato. Man atrodo, būna jau gatavų judesio daviklių su slaptom kamerom.

Re: Stebėjimo kameros

2018-10-23- 21:57

Arba į priešgaisrinį daviklį, maitinimas pastovus, dažniausiai aukštai, dėl to nekrenta i akis ir aprėpia didelį plotą

Re: Stebėjimo kameros

2018-10-24- 7:53

Turiu savadarbę senuolę. Kažkada vienam negeram žmogui gaminau, bet jisai su galais dingo po užsąkymo. Galiu padovanoti.

Re: Stebėjimo kameros

2018-10-30- 20:04

Parašiau pm, mahelad :hi:
Atsakymo rašymas