2015-02-17- 16:35
Bozkurt rašė:Eilinis bredas ir tauskalai aka patarimai protingu veidu
http://www.delfi.lt/video/verslas/versl ... d=67188678
2015-02-17- 16:44
2015-02-17- 16:45
_Vladas_ rašė:Na, kai informacija prirankiota iš įvairių šaltinių - taip ir gaunasi.
2015-02-17- 16:56
_Vladas_ rašė:Bozkurt rašė:Eilinis bredas ir tauskalai aka patarimai protingu veidu
http://www.delfi.lt/video/verslas/versl ... d=67188678
Na, kai informacija prirankiota iš įvairių šaltinių - taip ir gaunasi.
2015-02-17- 17:36
pyfpafz rašė:
Preziumuokime, kad net ir pigūs kinietiški peiliai iš maximos gaminami ne iš skardos, o iš populiariausio plieno pasaulyje stainlestylo.
2015-02-17- 17:40
GAdas rašė:pyfpafz rašė:
Preziumuokime, kad net ir pigūs kinietiški peiliai iš maximos gaminami ne iš skardos, o iš populiariausio plieno pasaulyje stainlestylo.
Tai apie tai kalba, ar kinietiska pigiena galima vadinti geru peilių tik dėl to, kad jis aštrus?
2015-02-17- 17:42
pyfpafz rašė:GAdas rašė:pyfpafz rašė:
Preziumuokime, kad net ir pigūs kinietiški peiliai iš maximos gaminami ne iš skardos, o iš populiariausio plieno pasaulyje stainlestylo.
Tai apie tai kalba, ar kinietiska pigiena galima vadinti geru peilių tik dėl to, kad jis aštrus?
Aštrus nėra vienintelė sąlyga, bet be jos kitos sąlygos prasmės peilyje netenka.
O kodėl manai, kad kinietiškas pigus peilis negali gerai dirbti virtuvėje?
2015-02-17- 19:10
GAdas rašė:Gali, pirmą kartą pjaustant. Klausimas kiek laiko jis tai darys, o gal pasitaikys ir geras "laminatas" kaip kapoklei, kur Vladas nupirko.
2015-02-17- 23:30
Bozkurt rašė:Dar gerai jeigu virtuvinis peilis bus rudijantis.
Daug geriau tarnauja, tiketina kad 30 metu tarnaus ir lengviau galandasi negu sitie visi velnio ismyslai is nerudijancio plieno.
V
2015-02-17- 23:41
2015-02-18- 9:20
2015-07-11- 14:53
2015-07-11- 21:05
liu rašė:Sveiki, senai galvojau įsigyti virtuvinį "šefo" tipo peilį ir pagaliau šiais metais ši galimybė atsirado Visada traukė japonų gamintojai ir japoniški plienai. Perskaičiau nemažai įvairios informacijos apie anglingus plienus ir apsistojau prie "Ao gami super" kaip suprantu jis labiausiai atsparus korozijai, tad mano nuomone ir tinkamiausias virtuvei.
Aš norėčiau sužinoti jūsų nuomonę, t.y. pliusus ir minusus šio plieno. Gal kas turi ir naudoja virtuvėje tokio plieno peilį, tai būtų įdomūs jūsų įspūdžiai.
Ačiū
2015-07-12- 9:14
2015-07-12- 21:39