2014-09-29- 20:52
2014-09-29- 20:53
2014-09-29- 20:55
Sephas rašė:Čia kieno motoriukas buvo ?
2014-09-29- 21:03
2015-03-08- 13:38
Lukas rašė:(Priklausomai nuo mėsos gabalo apie 90 sek. kiekvienai pusei).
2015-03-17- 22:23
Banginis rašė:kalbant apie steikų kepimą: keptuvėje su ikaitintu aliejumi, jautienos gabalo vieną pusę čirškinu apie 3 min. apvertęs analogiškai. pašaliniai "minusai" - visa viryklė būna purvina nuo spirgancio aliejaus.
2015-03-17- 22:28
Drunk rašė:Banginis rašė:kalbant apie steikų kepimą: keptuvėje su ikaitintu aliejumi, jautienos gabalo vieną pusę čirškinu apie 3 min. apvertęs analogiškai. pašaliniai "minusai" - visa viryklė būna purvina nuo spirgancio aliejaus.
O tu pabandyk kepti keptuvėje ant druskos sluoksnio. Jokio taškymosi, ir keptuvė lengvai plaunasi prieš kitą partiją
2015-03-17- 22:43
Drunk rašė:
O tu pabandyk kepti keptuvėje ant druskos sluoksnio. Jokio taškymosi, ir keptuvė lengvai plaunasi prieš kitą partiją
loki rašė:Prašom receptūrą plačiau.
2015-03-17- 22:46
2015-03-17- 22:52
2015-03-17- 23:08
Drunk rašė:Tik mėsą, prieš dedant ant keptuvės, būtina gerai nusausinti popieriniu rankšluosčiu. To nepadarius kyla rizika, kad kepsnys įgaus troškintos gumos savybių
2015-03-18- 8:43
2015-03-18- 9:16
2015-03-18- 22:04
2015-03-20- 22:30