Administracinės, organizacinės ir kitos su forumų administravimu susijusios temos

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik administracinės, organizacinės ir kitos su forumų administravimu susijusios temos
Atsakymo rašymas

Dėl forumų struktūros pakeitimų

2010-12-03- 22:10

Skyriuje "Paplepėjimai" prisikaupė sveikinimų, tarp kurių  jau pasimeta kitos temos.
Kyla klausimas - senus sveikinimus ištrinti ar juos visus sukelti į atskirą skyrių (kad draugų ir kolegų gimtadienius primintų ;) )?

Ar tai netrukdo ir palikti kaip yra? :/

Siūlau senesnius negu 8 mėn.

2010-12-03- 22:13

Siūlau senesnius negu 8 mėn. trinti.

Mano nuomone sveikinimams

2010-12-03- 22:15

Mano nuomone sveikinimams galima ir spec skyrių paskirti. Bus iškilmingiau. O apie informacijos trynimąmano nuomonė tokia, kad nereiktų trinti, jei serveryje vietos pakanka, ir jei info atitinka forumo ir moralės normas. Pvz. pasigedau informacijos, kaip patekti pas Joną, telefoniuko ir panašiai.

Aš manau, po atitinkamo laiko

2010-12-03- 22:16

Aš manau, po atitinkamo laiko limito pvz.: 3mėn. ar pusmečio, būtų galima sveikinimų temą pašalinti, o sekančiais metais, tiesiog, vėl sukurti naują temą. Jei sveikinimai įspūdingi, širdžiai mieli, manau jubiliatas tikrai išsisaugos juos. O kitur tiesiog gauni automatine žinutę su pagarbiu administracijos sveikinimu. Kaip šalta ir beširdiška ;)

Silkinas rašyk į PM, kaip

2010-12-03- 22:19

Silkinas rašyk į PM, kaip tau, visada atsakysiu ;)

Žinau, Jonai apie tokią

2010-12-03- 22:24

Žinau, Jonai apie tokią galimybę, taip ir padarysiu, kai reikės. Aš šiuo metu tik kaip pavyzdį paminėjau :)

Silkinas rašė: O apie

2010-12-03- 23:43

Silkinas rašė:O apie informacijos trynimą mano nuomonė tokia, kad nereiktų trinti, jei serveryje vietos pakanka, ir jei info atitinka forumo ir moralės normas.


Tiesą sakant, kol vietos serveryje yra, jokia prasminga informacija, t.y. temos ir žinutės kol kas netrinamos "fiziškai", o tik įjungiama "nerodymo" funkcija. ;)

Gera žinia Pabandžiau

2010-12-05- 20:34

Gera žinia :)
Pabandžiau pasiūlyti forumo administracijai sukurti naują forumo poskyrį "Kalvė". Administracija neprieštarauja :)
Būtų gera išgirsti ir kolegų nuomones apie tokio poskyrio reikalingumą. Mano argumentai būtų tokie, kad kalvystė tai senas amatas . Anas turi labai senas ir deje nykstančias tradicijas. Kalviai savo verslą ne nuo gėlyčių kalimo pradėjo. Pirmiausiai ir buvo kalami peiliai, ginklai, ūkio padargai. Nemanau, kad forumo(kaip peilių mėgėjų "šventovės") prestižas nuo to nukentės.Kaip tik atvirkščiai. Jei čia savo kūrybą, verslo paslaptis negailės paskelbti kolegos kalviai, gali lietuviškų peilių kalvystė kaip tik suaktyvėti ir suvešėti. O ir pačiai kalvio profesijai populiarumas nepakenks.

Silkinas rašė: Gera žinia

2010-12-05- 21:42

Silkinas rašė:Gera žinia :)
Pabandžiau pasiūlyti forumo administracijai sukurti naują forumo poskyrį "Kalvė". Administracija neprieštarauja :)
Būtų gera išgirsti ir kolegų nuomones apie tokio poskyrio reikalingumą.


Aš už. Pritariu kolegos išsakytom mintim apie kalvystės poskyrį.

O kas liečia sveikinimo temų išsaugojimą. Tai, priklausomai nuo techninių forumo galimybių, - iš pradžių galima tiesiog archyvuot (ar paslėpt, ar laikyt matomas, bet užrakintas - čia jau kitas klausimas), o jeigu kada pradės trūkt vietos - pamažu trint. Kita vertus - šiais laikais, tos vietos, esant poreikiui, galima ir daugiau kolektyviškai susiorganizuoti :)

Katinas rašė: O kas liečia

2010-12-05- 23:35

Katinas rašė:O kas liečia sveikinimo temų išsaugojimą. Tai, priklausomai nuo techninių forumo galimybių, - iš pradžių galima tiesiog archyvuot (ar paslėpt, ar laikyt matomas, bet užrakintas - čia jau kitas klausimas), ...

Mano galva, paprasčiausia būtų ir sveikinti ir archyvuoti atskirame "Paplepėjimų" poskyryje, pavadintame pvz. "Sveikinimai" (gal kas pasiūlys geresnį pavadinimą? :/ ). Viskas būtų vienoje vietoje.
Tuomet ten pat galėtų būti ir visokios kitokios proginės bei akivaizdžiai laikinos temos (linksmos ar liūdnos), įskaitant ir naujų forumo narių pasisveikinimo temas (jeigu tokios bus, nes kol kas visi nauji dalyviai jungiasi "patyliukais" :D ).

_Vladas_ rašė: Mano galva,

2010-12-05- 23:46

_Vladas_ rašė:Mano galva, paprasčiausia būtų ir sveikinti ir archyvuoti atskirame "Paplepėjimų" poskyryje, pavadintame pvz. "Sveikinimai" (gal kas pasiūlys geresnį pavadinimą? :/ ).

Irgi gera mintis. O pavadint galima "Sveikinimai ir pasisveikinimai" :)

Katinas rašė: _Vladas_ rašė:

2010-12-06- 0:03

Katinas rašė:
_Vladas_ rašė:Mano galva, paprasčiausia būtų ir sveikinti ir archyvuoti atskirame "Paplepėjimų" poskyryje, pavadintame pvz. "Sveikinimai" (gal kas pasiūlys geresnį pavadinimą? :/ ).

Irgi gera mintis. O pavadint galima "Sveikinimai ir pasisveikinimai" :)


O kodėl nepridėti "atsisveikinimai" ? Čia jau be jumoro. Visko gi būna.
Siūlau pavadinimą "Nuoširdžiai" (sveikiname, užjaučiame, kviečiame, mylime ir kt.) Viskam tiktų.

Katinas rašė: O pavadint

2010-12-06- 0:04

Katinas rašė:O pavadint galima "Sveikinimai ir pasisveikinimai" :)


"Paplepėjimuose" jau yra paforumis "Poligonas", ko gero bus "Kalvė" ir buvo seniai numatytas, bet jo dar neprireikė - "Savartynas". ;)
Gal, sakau, tęsiant pavadinimus tuo pačiu stiliumi, naująjį paforumį, kaip skirtą iškilmingoms progoms (įskaitant ir "atsisveikinimus"), pavadinti atitinkamai - "Aktų salė"? :D XD

Ar kolegų tylėjimą reikėtų

2010-12-06- 22:45

Ar kolegų tylėjimą reikėtų tradiciškai vertinti kaip pritarimo ženklą? ;)

Galima pavadinti CMS

2010-12-06- 23:04

Galima pavadinti CMS (Civilinės metrikacijos skyrius) :-D .
Atsakymo rašymas