Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2024-03-29- 0:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Skanaus!
StandartinėParašytas: 2014-02-10- 13:22 
Atsijungęs
Peiliadirbys

Užsiregistravo: 2010-11-12- 18:35
Pranešimai: 516
Miestas: Jurbarkas
Labuka, ar maksiminis upetakis tinka ,,struganinos" gamybai ,ar tik kepimui ,,druskos pataluos" ?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pokalbiai prie alaus
StandartinėParašytas: 2014-02-10- 14:08 
Atsijungęs
Klubo narys

Užsiregistravo: 2011-04-18- 23:47
Pranešimai: 1207
Miestas: Vilnius
Staganinai geriausiai tinka skumbrė, nes jos mėsa riebi, bet galima bandyti daryti iš bile ko, ką patogu drožti sušaldytą - su degtinaite viskas aijna skaniai :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pokalbiai prie alaus
StandartinėParašytas: 2014-02-10- 14:10 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 23:18
Pranešimai: 3785
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
GiedriusT rašė:
Staganinai geriausiai tinka skumbrė, nes jos mėsa riebi, bet galima bandyti daryti iš bile ko, ką patogu drožti sušaldytą - su degtinaite viskas aijna skaniai :)


Nu nu dabvai kalys kokis ty recepts :wtf:

_________________
Русский военный корабль, иди ****!


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pokalbiai prie alaus
StandartinėParašytas: 2014-02-10- 14:30 
Atsijungęs
Klubo narys

Užsiregistravo: 2011-04-18- 23:47
Pranešimai: 1207
Miestas: Vilnius
Imi skumbre šviežią (atšaldytą), nupjauni galva, perpjauni per nugarą, išskleidi, išėmi stuburą ir šonkaulius.
Tada užberi druskos, pipirų, česnako. Vėl suglaudi puseles, apvyniojo kuo nors, kas netrukdo sušalti ir nelimpa. Kiši šaldiklin ir lauki progos, kai svečiai užeis.

Tada išsiviri bulbių, pasipjaustai riekelėmis svogųnų. Imi iš kameros, sušalusią pjaustai riekelėmis ir viską sukomplektuoji.

Nuo karštų bulvių žuvis pradeda atšilinėti, leisti taukus ant svogųnų. Odeles nulupimas vykdomas dantimis.


Prikabinti failai:
straganina.jpeg
straganina.jpeg [ 64.86 KiB | Peržiūrėta 3423 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pokalbiai prie alaus
StandartinėParašytas: 2014-02-10- 15:54 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 23:18
Pranešimai: 3785
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
Net seilės kaupiasi :)
Kiek druskos reikia?

_________________
Русский военный корабль, иди ****!


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pokalbiai prie alaus
StandartinėParašytas: 2014-02-10- 18:14 
Atsijungęs
Klubo narys

Užsiregistravo: 2011-04-18- 23:47
Pranešimai: 1207
Miestas: Vilnius
Saikingai, bet normaliai. Žuvis druską mėgsta, bet ne silkę darai. Pats pajusi paeksperimentavęs


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Pokalbiai prie alaus
StandartinėParašytas: 2014-02-10- 21:11 
Atsijungęs
Peiliadirbys

Užsiregistravo: 2010-11-12- 18:35
Pranešimai: 516
Miestas: Jurbarkas
Na seip tai yra pasiulymas nulupt ir oda, tada susukt ir suvarzyt virvele.
Esu ragaves salvio - patiko,lasisos - nelabai


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 33 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007