2011-11-19- 23:43
Kestutis ply rašė: Dar klausimas tiems kas aplamai naudoja krosneles - kaip darot su atleidimu, ar po grūdinimo laukiat kol krosnelė atvės, ar naudojat kitą krosnelę, o gal atleidimą darot kitą dieną ?
Kestutis ply rašė: Taippat dar pasikartosiu su klausimu dėl ruošinio kaitinimo laiko, kaip jį skaičiuoti tiksliai. Nes isikaitinus krosnelę iki reikiamos temperatūros, kol įdedamas ruošinys, temperatūra nukrenta, tarkim 100 laipsnių ir iki reikiamos vėl pakyla sakykim per dvi minutes. Tai ar įkaitimo ir išlaikymo laiką skaičiuoti nuo įdėjimo, ar nuo to momento, kai pasiekia darbinę temperatūrą?
Kestutis ply rašė: Ir kokie laiko intervalai galimi kaip paklaida nedalaikymo ir perlaikymo prasmėm?
2011-11-19- 23:56
2011-11-20- 0:05
Kestutis ply rašė:Gal kokią nuorodą ar šiaip informacijos apie termoapdirbimą turit? Daug klausimų kyla :-/
2011-11-20- 3:58
Kestutis ply rašė:Gal kokią nuorodą ar šiaip informacijos apie termoapdirbimą turit? Daug klausimų kyla :-/
2012-09-29- 16:03
2013-08-30- 15:56
2013-08-30- 16:05