Visos kitos temos, nesusijusios su peiliais
Atsakymo rašymas

loki, Ipolitas teisingai

2012-09-20- 14:02

loki,
Ipolitas teisingai išvertė mano mintis. Pasitreniravus reikia būti, tai yra bandžius purkšti. Merginos kažkodėl sunkiai sutaria su tokio tipo įranga.

_Vladas_
Teisingai sako, jei piktietis įsiutęs ir nusiteikęs siekti tikslo, tai gali būti pavojinga, ypač uždaroj erdvėj.
Papurški ir bėgi, vat maždaug tokia veiksmų seka. Geriau nelaukt, kas bus, nes gali nieko labai ir nebūt.
Aš būtent pipirinių gavęs, priešininkui subinę atspardžiau. Nemalonu, bet jei neišsigąsti, tai kurį laiką tikrai galima išlikti veiksniu (apskritai man nuo tų pipirinių dujų nieko labai baisaus nebuvo).

Tos dujos, nuo kurių nesugebėjau orientuotis, buvo kažkokios kitokios - ne pipirinės (bet tada pirmą kartą gavau dujų, tai buvau žiauriai išsigandęs, gal ir tai įtakos turėjo).

Apskritai, tai žmonės gana skirtingai į dujas reaguoja. Kiek matęs veikia visus, bet nevienodai stipriai. Nuo ko tai priklauso aš nežinau. Bet esu mates, kaip vienas vietoj krito ir ant -žemės inkštė, o kitas (tų pačių dujų gavęs) kosėjo, į tarpus užsirūkydamas cigaretę, ir skundėsi, kad akis labai griaužia, bet tikrai buvo pilnai veiksnus.

Sakyčiau taip, balionėlis nupirks kažkiek laiko. Kiek, tai turbūt dujų kokybės ir sėkmės reikalas. Pirmas kelias sekundes patarčiau laikytis atstumo (bent jau man dujos suveikė su trumpu uždelsimu).

Dėkui GAdas už moksliškai

2012-09-20- 15:17

Dėkui GAdas už moksliškai pagrįstus argumentus *thumb-up*

Del merginu.. Nupirkau, sakau

2012-12-08- 20:18

Del merginu.. Nupirkau, sakau nesiokis, maza ka. Sako nesinesiosiu. nes jei bus situacija, vistiek nepanaudosiu.. ir ka tu jai.. Nesiojausi Anti-Hund, is biudzetinio varianto uzsirekomendavusios kaip pacios veiksmingiausios. Del sroves- cia kaip kada. as pripazistu ir renkuosi akzkodel tik ''fog'' tipo dezodorantus.. ciurksle gal turi didesnes panaudojimo galimybes, taciau su ja turi veikti ryztingai ir tiksliai, kas stresinej situacijoj buna sunku. o fog'as sitai truputi atleidzia.. IMHO, Ipolitai, dukrom imciau fog'a.


EDIT: beje, tos dujos dar buna CN- asarines, ir CS- kvepavimo takus paralyzuojancios. Tai ant to Anti-Hund kiek pamenu parasyta kad tai yra CS ir CN misinys.

Pasakymas -

2012-12-10- 9:59

Pasakymas - "paralyžiuojančios" nevisai tiklus :) Gavęs paralyžiuojančių dujų greičiausia būtum negyvas. Tokių dujų nėra nė viename dujų balionėlyje. Tiklsiu būtu "kvėpavimo takus dirginančios".

jei jau baisu nepataikyt,

2012-12-10- 10:33

jei jau baisu nepataikyt, būna ir plačia čiurkšle. Bent jau Walther.
Su fogais merginom kažkaip nežinau... kiek pas mus nevėjuotų dienų? Arba laiptinėj jei panaudot tektų? Be to, kiek to fog'o pasiekia taikinį net idealiom salygom?

pilna burna ir dar ausim

2012-12-15- 0:58

pilna burna ir dar ausim uztenka..

O as kazkada Черемуха

2012-12-15- 1:07

O as kazkada Черемуха turejau...Tik panaudot, aciu dievui, neteko...neprireike :)
Atsakymo rašymas