Sveiki,
Oj senokai buvau užsukęs ir vėl turiu krūvą klausimų, bet šį kart apie Leatherman.
Taigi, darbui pirkau Wingman modelį. Man jis patiko dėl kelių priežasčių: kirpimo replės veikia spaudimo principu (kaip normalios "kūsačkės"), o ne žirkliniu principu ir šiaip replės užtaisytos su spyruokle, kaina buvo labai patraukli, įrankių pasirinkimas tenkino, nes kišenėje dar senukas victorinox'as guli.
Ne per seniausiai nulūžo mažo atsuktuvo (ant dildės) galiukas ir pradėjau galvoti bendrai apie naują multitool'ą, nes ne visose aplikacijosi Wingman'ą galiu panaudoti, o ir šiaip būtų gerai naudotis tik vienu įrankiu.
Pirmas klausimas: ar be wingman, sidekick, REV serijos, yra kitų gamintojo modelių ,kurie turėtų kirpimo reples kurios susiglaudžia? kelis kart teko skolintis kolegos skeletool'ą ir tas žirklinis kirpimas plonesniems, daugiagysliams laidams (o pas mane jie kasdienybė) nelabai sueina.
Antras: Panašu, kad rinkčiausi Surge modelį, bet tas 420HC peiliukui manęs nežavi. Gal kam teko girdėti ar įsigyti (o gal kas ir gamina?) geresnės kokybės peiliuką? Taip, žinau, kad TTI su S30V yra variantas klausimo sprendimui, bet dėl vieno įrankio trūkumo tikriausiai tektų atsisakyti to modelio
Taip pat, kas turit Surge modelį, ar jo keičiamas pjūklas/dildė tvirtinasi tokiu pačiu principu kaip elektrinių siaurapjūklių geležtės? nes iš nuotraukų labai panašu
Į šitą klausimą lengvai sau atsakiau. tvirtinasi taip pat... Man tai reiškia, kad galėsiu pasidaryti papildomų įrankių pats