Viskas apie virtuvinius peilius ir naudojimąsi jais...
Atsakymo rašymas

Güde Chai Dao

2016-12-02- 19:33

Sveiki, įvyko įvykis, kažką padariau ne taip, po galandimo peilio ašmenys pradėjo trupėti, galvoju gal galandimo laipsnis jam netiko?
Prikabinti failai
1480696324175-2052524149.jpg

Re: Güde Chai Dao

2016-12-02- 19:43

Smurfazzz rašė:Sveiki, įvyko įvykis, kažką padariau ne taip, po galandimo peilio ašmenys pradėjo trupėti, galvoju gal galandimo laipsnis jam netiko?

Pagal briaunos plotį, tai labai smailiu kampu sugalandai. Kiek laipsniu? Jei jau taip galandi, turi su peiliu ir elgtis atitinkamai....

Re: Güde Chai Dao

2016-12-02- 19:58

Taip ir bus... Galandau apie 15 - 20 laipsnių. Čia koją bus pakišęs koją šaldytas ungurys. Jo Hrc tikriausiai per mažas. Nes kiti peiliai tuo pačiu kampu galąsti netrupa.

Re: Güde Chai Dao

2016-12-02- 20:11

Smurfazzz rašė:Taip ir bus... Galandau apie 15 - 20 laipsnių. Čia koją bus pakišęs koją šaldytas ungurys. Jo Hrc tikriausiai per mažas. Nes kiti peiliai tuo pačiu kampu galąsti netrupa.

gal kaip tik HRC per didelis.

Re: Güde Chai Dao

2016-12-02- 20:22

atrodo, kad šaldyto ungurio HRC per didelis

Re: Güde Chai Dao

2016-12-02- 20:34

:-D juokinga ane? Pradedančiojo klaida, pasimokysiu dabar. Ir dar turėsiu ką veikti

Re: Güde Chai Dao

2016-12-02- 20:35

Oj smile nerodo, žvengas, žvengas

Re: Güde Chai Dao

2016-12-02- 20:40

Tai jeigu žuvį su kaulais nori pjaustyti tai galąsk 40*. Ypač kietesnius peilius.

Re: Güde Chai Dao

2016-12-02- 21:21

Ok, labai dėkingas už komentarus

Re: Güde Chai Dao

2016-12-02- 21:28

Smurfazzz rašė: Galandau apie 15 - 20 laipsnių.

Čia bendras ašmenų kampas ar vienos pusės? Nes 15 laipsnių kažkaip nerealiai atrodo, o jei iš kiekvienos pusės po 15 tai 30 laipsnių ašmenų kampas jau arčiau tiesos.

Re: Güde Chai Dao

2016-12-02- 21:56

Vincukas rašė:atrodo, kad šaldyto ungurio HRC per didelis


XD :liuks2:
Atsakymo rašymas