Viskas apie virtuvinius peilius ir naudojimąsi jais...
2018-09-11- 21:26
Aš su žirklėm dažniausiai keptus sumuštinius karpau.
2018-09-11- 21:56
GAdas rašė:Neprilipo ir man žirklės, - peiliai ir kapoklė su viskuo susitvarko.
Kai virtuvėje nėra sąlygų (tinkamo pagrindo) perkirtsi/nukirsti, tuomet kapoklės nepanaudosi.
Ypač stambesniems/kietiems kaulams. Tokiu atveju alternatyva kapoklei g.b. rankinis pjūkliukas. Tačiau smulkius kauliukus ar žuvies pelekus zulint pjūkliuku nepatogu, paprasčiau tuomet atskirti spaudžiant peiliu. Tik tam reikia ir jėgos, ir atitinkamo peilio. Arba reikia žirklių. Tad virtuvėje turėti žirkles pravartu. Ypač moterims.
2018-09-12- 22:01
Paziurejau klipa, nepatiko. Prie zirkliu alaus atydarytuvas. Dar konservu dangtelio atspaudejas. Cia kaip amerikine buto sportiniu stakliu visiems, achrieniet, raumenims reklama. Man rodos, PatikrintaLaiko, neprasidek. Beje, kolegos, Ruoškos produktai, pvz.skustuvai, odekolonai, šernas ir barsukas, peiliukai ir putos, eik tu sau kokie geri! Na tiesiog super! Tame jis lyderis, neabejotinai. Jo barsuka daviau suniui patikrinti, ar autentiskas. Na,blyn, vos atemiau.
2018-09-13- 19:23
Ešerius išdoroti be žirklių problematiška.
2018-09-13- 22:18
Turiu virtuvės žirkes tikrai neblogas. Naudoju atkirpti katino šlapiam maisto pakuotei. Daugiau niekam.