Viskas apie virtuvinius peilius ir naudojimąsi jais...
Atsakymo rašymas

Margarinui ir sviestui

2011-01-16- 21:24

Sumuštinius tepti patogiau specialiu peiliu. Juos naudoja skandinavai. Tokį peillį nesunku nusidrožti mokantis stovyklavimo amatų. Jam geriausiai tinka kieta vaismedžių mediena. Šie peiliai yra pagaminti iš šunobelės ir slyvos medienos. Bus įteikti kaip prizai metiniame klubo susirinkime už pelininkystės vystymą ir prasmingus, taisyklinga lietuvių kalba rašomus tekstus forume.


Sviesto.JPG


P.S. Logorėjai ir grafomanijai - ne!

Kažkas nauja, medinių peilių

2011-01-16- 21:53

Kažkas nauja, medinių peilių dar neteko naudoti :)

Margarinui ir mišiniams

2011-01-16- 22:24

Margarinui ir mišiniams mediniai gerai, o štai į šaldytuve sustingusį natūralų sviestą mediniai "nelenda" geruoju. Kaip beje ir specializuoti "buterbrodiniai" metaliniai, jeigu jie be ašmenų. Tik metalinius sulaužyti sunkiau... XD

O šildomą elektros energijos

2011-01-16- 23:17

O šildomą elektros energijos pagalba?

Ričardas rašė: O šildomą

2011-01-16- 23:29

Ričardas rašė:O šildomą elektros energijos pagalba?


Su jais per daug vargo, kad atsipjauti gabaliuką sviesto... :D

Paveikslėlis

O dievuliau, kažkoks

2011-01-17- 21:54

O dievuliau, kažkoks košmaras. Gal geriau sviestą lauke palikti?

Girez, puiki mintis !
Atsakymo rašymas