loki rašė:
[Galandau Tringlu. Deimantai, medium, fine. Kampas 30.
Paklausiau ne iš dyko smalsumo.
Savąjį analogišką taip pat pradžioje pagalandau 30 laipsnių kampu. Naudojau taip pat Trianglą. Panižo rankos peilį patestuoti. Virtuvėje jis tvarkėsi puikiai (supjausčiau gabalais vištą, daržoves salotoms). Lauke agresyviai ir gan ilgai pjausčiau visokiausius pagalius (žalią ir sausą medieną), pakapojau sausą ąžuolo lentgalį. Ašmenys vizualiai atrodė be pakitimų. Ir to man dar buvo negana. Atsitiktinai susiradęs varinės vielos šmotą, padrožinėjau ir ją. Apžiūrėjęs ašmenis, pastebėjau, kad pjaunančiosios briaunos pati viršūnė truputį "užsiraitojo" (buvo panašu į užvartą),tačiau ašmenys po kapojimo neištrupėjo, po vielos skaptavimo neišsiklaipė.
Sekančią dieną pergalandau ašmenis į 40 laipsnių ir vėl viską pakartojau nuo pradžių. Pradžioje peilis pjovė, žinoma, prasčiau, tačiau ašmenys išbandymus atlaikė garbingai. Nieko naujo neįrodžiau, tačiau tokia patirtis man pačiam buvo įdomi. Reziumuojant trumpai: peilis man asmeniškai dailus ir netgi elegantiškas, rankoje pakankamai patogus, dydis tinkamas EDC (šiuo metu padėjo į stalčių kitus mano EDC fiksus), Elmax-o savybės mane labiau negu tenkina. Tomas minėjo, kad šio peilio geležtės kietumas - 60,5 HRC. Tai kažkiek jautėsi, kadangi jau spėjau įprasti prie kietesnio Tomo grūdinto RWL-34. Prie gero greit įprantama

. Viskas labai subjektyvu, nes tikrai žinau, kad mano galandinimo įgūdžiai dar nėra pakankamai geri