Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2019-08-21- 17:37

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-27- 23:59 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 22:18
Pranešimai: 3732
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
Manau tokia tema turi teisę gyvuot.
Kopypeisto iš interneto nereikia, bet manau atsiras turinčių perliukų. :)

Pvz:
Svajus
Duok receptą tos žuvies kur vasarą per klubo sąsrydį ryte valgėm. Plyz. :)

_________________
www.youtube.com/user/MrPyfpafz


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 7:14 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-07-26- 14:53
Pranešimai: 2108
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Kaip tik vakar gurmanavom. Receptas labai paprastas.
Prikabintas failas:
20161127_172102.jpg
20161127_172102.jpg [ 1.58 MiB | Peržiūrėta 4482 kartus(ų) ]


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 9:57 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-27- 22:41
Pranešimai: 1104
Miestas: Vilnius
Batonas + pesto bazilikinis padažas. Net dešros nereikia pusryčiams.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 14:01 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 22:18
Pranešimai: 3732
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
swerfot rašė:
Kaip tik vakar gurmanavom. Receptas labai paprastas.
Prikabintas failas:
20161127_172102.jpg


Kam formuluoji postą taip, kad tavęs dar reikėtų klausti kas per receptas? Nu tai koks tas paprastas receptas?

_________________
www.youtube.com/user/MrPyfpafz


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 14:34 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-07-26- 14:53
Pranešimai: 2108
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
pyfpafz rašė:
swerfot rašė:
Kaip tik vakar gurmanavom. Receptas labai paprastas.
Prikabintas failas:
20161127_172102.jpg


Kam formuluoji postą taip, kad tavęs dar reikėtų klausti kas per receptas? Nu tai koks tas paprastas receptas?

Druska ir dūmai...


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 14:49 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-27- 22:41
Pranešimai: 1104
Miestas: Vilnius
swerfot rašė:
Druska ir dūmai...

Ir dar tokia smulkmena kaip ungurys ...
Nepamiršiu, kai kaime valgiau ungurio žuvienę. Viso recepto nežinau, bet žuvienėje buvo daug pieno. Valgiau ungurio žuvienę Nidoje, visai ne tas geras skonis.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 14:59 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-07-26- 14:53
Pranešimai: 2108
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
mahelad rašė:
swerfot rašė:
Druska ir dūmai...

Ir dar tokia smulkmena kaip ungurys ...
Nepamiršiu, kai kaime valgiau ungurio žuvienę. Viso recepto nežinau, bet žuvienėje buvo daug pieno. Valgiau ungurio žuvienę Nidoje, visai ne tas geras skonis.

Ungurys gali būt ruošiamas bet kaip, su sąlyga, kad jis bus rūkytas :E Virt ungurį čia kaip virt lašišą -- iškrypimas ir žuvies gadinimas :nunu:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 15:11 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-27- 22:41
Pranešimai: 1104
Miestas: Vilnius
swerfot rašė:
Ungurys gali būt ruošiamas bet kaip, su sąlyga, kad jis bus rūkytas :E Virt ungurį čia kaip virt lašišą -- iškrypimas ir žuvies gadinimas :nunu:

Neragaučiau tos žuvienės, irgi taip sakyčiau :)
O su lašiša labai geras žuvienes receptas. Na ten bulves, nepjaustyto svogūno galva, morkos, viskas kaip pridera. Bet vat reikia lašišos galvos. Su kitomis dalimis ne tas. Ir skonis blogesnis ir smulkūs kaulai pasitaiko. Renkamės lašišos galvą. Žiūrime į akys ir po žiaunų dangčiais. Akys turi būti skaidrios, nedrumzlinos. Žiaunos ryškiai raudonos spalvos. Iš bėdos ružavos. Bet ne pilkos, ištiškusios. Prieš gaminimą BŪTINAI išpjaunam visas žiaunas. Mažiausi žiaunų likučiai duos bjaurų kartų skonį.
Galvų reikia bent 2 vidutiniam trijų litrų puodui. Aš dedu tiek, kad vos lieka vietos daržovėms. Verdam be prieskonių. Tik su druska. Iš bėdos su lauro lapu. Prieskoniai dedami tik išjungus ugnį. Virti tol, kol galvos nepradės byrėti ant šaukšto. Nieko baisaus sriubai neatsitiks. Kaulai stambūs, kremzlės skanios. Gerai tinka šaukštas grietinės prie sriubos.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 19:24 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-12-17- 16:37
Pranešimai: 1526
Šalis: Éire
Miestas: Cill Chainnigh
swerfot rašė:
[ Virt ungurį čia kaip virt lašišą -- iškrypimas ir žuvies gadinimas :nunu:

lasisos sriuba, Tamstai irgi iskrypimas?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 19:35 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-07-26- 14:53
Pranešimai: 2108
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Banginis rašė:
swerfot rašė:
[ Virt ungurį čia kaip virt lašišą -- iškrypimas ir žuvies gadinimas :nunu:

lasisos sriuba, Tamstai irgi iskrypimas?

Nesakau, kad blogai, bet rūkyta lašiša vistiek daug geriau.

_________________
http://nebula.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 21:49 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 22:18
Pranešimai: 3732
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
Man tai sūdyta geriau už rūkytą, ypač kai pats pasisūdai.

_________________
www.youtube.com/user/MrPyfpafz


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 21:52 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2013-03-19- 13:39
Pranešimai: 1288
Miestas: Vilnius
pyfpafz rašė:
Man tai sūdyta geriau už rūkytą, ypač kai pats pasisūdai.

Įrodyk ir mums. :cool:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 22:17 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 22:18
Pranešimai: 3732
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
Vincukas rašė:
pyfpafz rašė:
Man tai sūdyta geriau už rūkytą, ypač kai pats pasisūdai.

Įrodyk ir mums. :cool:


Nesupratau. Ką įrodyt? :/
Recepto nori?

_________________
www.youtube.com/user/MrPyfpafz


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 22:19 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2013-03-19- 13:39
Pranešimai: 1288
Miestas: Vilnius
pyfpafz rašė:
Vincukas rašė:
pyfpafz rašė:
Man tai sūdyta geriau už rūkytą, ypač kai pats pasisūdai.

Įrodyk ir mums. :cool:


Nesupratau. Ką įrodyt? :/

Kad tavo pasūdymo lašiša geresnė, nei rūkyta. Kas neaišku ? 8(


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-11-28- 22:22 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 22:18
Pranešimai: 3732
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
Man geriau.

_________________
www.youtube.com/user/MrPyfpafz


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007