2016-11-28- 0:59
2016-11-28- 8:14
2016-11-28- 10:57
2016-11-28- 15:01
swerfot rašė:Kaip tik vakar gurmanavom. Receptas labai paprastas.
2016-11-28- 15:34
pyfpafz rašė:swerfot rašė:Kaip tik vakar gurmanavom. Receptas labai paprastas.
Kam formuluoji postą taip, kad tavęs dar reikėtų klausti kas per receptas? Nu tai koks tas paprastas receptas?
2016-11-28- 15:49
swerfot rašė:Druska ir dūmai...
2016-11-28- 15:59
mahelad rašė:swerfot rašė:Druska ir dūmai...
Ir dar tokia smulkmena kaip ungurys ...
Nepamiršiu, kai kaime valgiau ungurio žuvienę. Viso recepto nežinau, bet žuvienėje buvo daug pieno. Valgiau ungurio žuvienę Nidoje, visai ne tas geras skonis.
2016-11-28- 16:11
swerfot rašė:Ungurys gali būt ruošiamas bet kaip, su sąlyga, kad jis bus rūkytas Virt ungurį čia kaip virt lašišą -- iškrypimas ir žuvies gadinimas
2016-11-28- 20:24
swerfot rašė:[ Virt ungurį čia kaip virt lašišą -- iškrypimas ir žuvies gadinimas
2016-11-28- 20:35
Banginis rašė:swerfot rašė:[ Virt ungurį čia kaip virt lašišą -- iškrypimas ir žuvies gadinimas
lasisos sriuba, Tamstai irgi iskrypimas?
2016-11-28- 22:49
2016-11-28- 22:52
pyfpafz rašė:Man tai sūdyta geriau už rūkytą, ypač kai pats pasisūdai.
2016-11-28- 23:17
Vincukas rašė:pyfpafz rašė:Man tai sūdyta geriau už rūkytą, ypač kai pats pasisūdai.
Įrodyk ir mums.
2016-11-28- 23:19
pyfpafz rašė:Vincukas rašė:pyfpafz rašė:Man tai sūdyta geriau už rūkytą, ypač kai pats pasisūdai.
Įrodyk ir mums.
Nesupratau. Ką įrodyt?
2016-11-28- 23:22