Visos kitos temos, nesusijusios su peiliais
Atsakymo rašymas

Skanaus!

2014-02-10- 13:22

Labuka, ar maksiminis upetakis tinka ,,struganinos" gamybai ,ar tik kepimui ,,druskos pataluos" ?

Re: Pokalbiai prie alaus

2014-02-10- 14:08

Staganinai geriausiai tinka skumbrė, nes jos mėsa riebi, bet galima bandyti daryti iš bile ko, ką patogu drožti sušaldytą - su degtinaite viskas aijna skaniai :)

Re: Pokalbiai prie alaus

2014-02-10- 14:10

GiedriusT rašė:Staganinai geriausiai tinka skumbrė, nes jos mėsa riebi, bet galima bandyti daryti iš bile ko, ką patogu drožti sušaldytą - su degtinaite viskas aijna skaniai :)


Nu nu dabvai kalys kokis ty recepts :wtf:

Re: Pokalbiai prie alaus

2014-02-10- 14:30

Imi skumbre šviežią (atšaldytą), nupjauni galva, perpjauni per nugarą, išskleidi, išėmi stuburą ir šonkaulius.
Tada užberi druskos, pipirų, česnako. Vėl suglaudi puseles, apvyniojo kuo nors, kas netrukdo sušalti ir nelimpa. Kiši šaldiklin ir lauki progos, kai svečiai užeis.

Tada išsiviri bulbių, pasipjaustai riekelėmis svogųnų. Imi iš kameros, sušalusią pjaustai riekelėmis ir viską sukomplektuoji.

Nuo karštų bulvių žuvis pradeda atšilinėti, leisti taukus ant svogųnų. Odeles nulupimas vykdomas dantimis.
Prikabinti failai
straganina.jpeg

Re: Pokalbiai prie alaus

2014-02-10- 15:54

Net seilės kaupiasi :)
Kiek druskos reikia?

Re: Pokalbiai prie alaus

2014-02-10- 18:14

Saikingai, bet normaliai. Žuvis druską mėgsta, bet ne silkę darai. Pats pajusi paeksperimentavęs

Re: Pokalbiai prie alaus

2014-02-10- 21:11

Na seip tai yra pasiulymas nulupt ir oda, tada susukt ir suvarzyt virvele.
Esu ragaves salvio - patiko,lasisos - nelabai
Atsakymo rašymas