Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2024-03-29- 2:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 87 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2015-03-21- 7:18 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2013-02-11- 15:17
Pranešimai: 650
Miestas: Trakai
Iš kumpio tik padas o ne steikas gaunasi.
O va guliašas pasaka.
Marinatas - 100 ml belekokio alkoholio (vodkė brendis etc.) 5 rušių pipirų mišinys, porą skiltelių spausto česnako ir žiupsnelis druskytės.
Mėsą supjaustyti pailgais gabaliukais ir marinuoti mažiausiai 6 valandas. Prieš kepant užpilti ie šmaišyti apie 50 ml aliejaus ir palaikyti 10 min.
Visą šitą gėrį i didelę gilią keptuvę, 10 minučių kepti vartant ant didelės ugnies. Paskui sumetam tarkuotas morkytes, stambiai pjaustytus svogūnus, sumažinam ugnį ir uždengiam.
Porą šaukštų pomidorų pastos, šaukštas girietinės.
20 min. ir opapa

_________________
Aquila non captat muscas


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-03-21- 12:23 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-12-17- 17:37
Pranešimai: 1727
Šalis: Éire
Miestas: Cill Chainnigh
kažkur jau buvau šį troškinio receptą paviešinęs...

supjautstyti 10 vidutinių svogūnų, juos truputį pakepinti aliejuje;
paskui seka 3 paprikos;
3 kg. mesos. elniena arba jautiena idealu. bet galima išiversti su kiauliena. mėsą supjaustyti kubeliais, ją suberus i katilą maišyti apie 30 min, kol mesa paleis savo sultis;
10 'kąsnelių' smulkiai pjaustyto česnako;
puskilis smulkintu grybų. šiam reikalui labiau tiktu baravykai;
5 vidutines morkos;
spec. prieskonių 'guliašui';
puslitris raudono vyno, bet jo po ranka neturint - tinka ir alus :beer: ;
kilogramas kubeliais pjaustytų bulvių;
dėl skonio galima įlašininti kelis šaukstus garstyčių;
keli dideli žiupsniai mairuno;
visa virimo procesą maišyti. virti ant vidutinės ugnies.
skanaus!


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-03-21- 12:32 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 23:18
Pranešimai: 3785
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
Nebloga porcija: 3 kg mėsos... :)

_________________
Русский военный корабль, иди ****!


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-03-21- 14:35 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-12-17- 17:37
Pranešimai: 1727
Šalis: Éire
Miestas: Cill Chainnigh
aha, ūkiškai taip. nors turint galvoje, kad troškiniu skrandžius kimšo: 7 suaugę, 2 vaikai, plius sovo % gavo labradoro retriveris (ans 2 suaugusių porcijas sučepsi) - tie 3 kg. atrodo labai normaliai.


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-03-21- 15:12 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 23:18
Pranešimai: 3785
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
Du asmenys savaitę vartotų. :)
Receptukas neblogas, bet jaučiu kiekį iš trijų ar net keturių reiktų dalinti.

_________________
Русский военный корабль, иди ****!


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-03-21- 16:10 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2014-05-14- 16:39
Pranešimai: 1391
Miestas: Kaunas
Banginis rašė:
aha, ūkiškai taip. nors turint galvoje, kad troškiniu skrandžius kimšo: 7 suaugę, 2 vaikai, plius sovo % gavo labradoro retriveris (ans 2 suaugusių porcijas sučepsi) - tie 3 kg. atrodo labai normaliai.

Apie retriverius sakoma kad jie ėda vieną kartą per diena, visą dieną XD

_________________
Išminuotojai vaikšto lėtai, bet jų geriau nelenkti (;


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-03-25- 20:53 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-10-06- 22:02
Pranešimai: 406
Miestas: Vilnius
AD rašė:
Iš kumpio tik padas o ne steikas gaunasi.

Išankstinė nuostata :) Viską padarius teisingai, rezultatas gaunasi teisingas, nors skonio prasme kiek kitoks, nei tarkim iš nugarinės.


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-05-01- 11:56 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-05-19- 19:16
Pranešimai: 268
Miestas: Vilnius
Prikabintas failas:
003.jpg
003.jpg [ 106.75 KiB | Peržiūrėta 5088 kartus(ų) ]
Štai praeito pradžios sezono bebrenos dešros


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-05-01- 18:37 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-05-13- 12:37
Pranešimai: 88
Miestas: Kaunas
Neblogai atrodo ,o augintinis neisisuks į visą tą gėrį? :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-05-02- 18:36 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-05-19- 19:16
Pranešimai: 268
Miestas: Vilnius
Kad tas gėris nuotraukoje tik ir tebeliko.


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-05-02- 21:14 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2013-03-19- 14:39
Pranešimai: 1560
Miestas: Vilnius
sratas rašė:
Kad tas gėris nuotraukoje tik ir tebeliko.

Nuotraukoj - augintinis ? :/
Kokios veislės buvo ??


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-05-02- 23:49 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-05-19- 19:16
Pranešimai: 268
Miestas: Vilnius
Justiniškių rainis


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-05-02- 23:52 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-12-17- 17:37
Pranešimai: 1727
Šalis: Éire
Miestas: Cill Chainnigh
kaip iš rainio - labai neblogai :kebab:


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-05-03- 10:35 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2013-03-19- 14:39
Pranešimai: 1560
Miestas: Vilnius
Kažkur girdėjau, kad Baskervilių šuva buvo nekūdas.
Ale, kad rainis būt šitokis ...! :O
Na, dar suprasčiau, jei iš Černobylio, bet, kad iš Justiniškių ... !! :O :O


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2015-07-22- 17:54 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-27- 14:41
Pranešimai: 2226
Miestas: Vilnius
Steikai gerai pasičirškina ant lavos akmens.
O troškinta širdis kazane su sviestu išvis pasaka :beer: .


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 87 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 26 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007