Tomosius rašė:
Pridursiu dar siek tiek: vieni perka dvirati uz 350 Lietuvisku (dabar jau butu apie 100EUR) ir vargo nemato, nepriziuri ir vazineja kol dviratis visiskai nesubyra, kiti nori tureti kazka padoresnio. Va kai turi kazka padoresnio tada ir norisi priziureti, kad daiktas tarnautu, necyptu, neklibetu ir t.t. Man asmeniskai yra malonu kai daiktas priziurimas ir atlieka savo funkcija taip kaip turi atlikti. Aisku galiu grandine istepti kad ir tirstu tepalu ir vazineti visus metus vargo nematydamas, bet tada ji atrodys tepaluota, apsinesusi purvais ir t.t. (nekalbant kad prie jos butu baisu prisiliesti nes issitepsi), tad jei norite patraukti mane per danti del to kad man rupi mano "zaisliukai" ir as juos priziuriu, prasome, bet sioje vietoje as piestu stosiu ir ginsiu savo nuomone.
Viskas OK su tavo dviračiu, niekas nesako, kad nereikia prižiūrėti tiesiog toks pedantiškumas dvelkia "klinok ne po centru" sindromu.

Iš to ką parašei 'matau', kad dviratis konkrečiai darbinis arklys - numint po 150 km per savaitę yra ką veikti taigi natūralu, kad jo mazgai dėvisi ir tikrai nemanau, kad 0.25 mm. per visą grandinės ilgį (nu koks 110 cm) ir žvaigždės dantis (kas greičiau išdyla kaip manai?) daro žiaurią įtaką tavo bloko dėvėjimuisi. Na pats primesk kiek procentų gali būti gyvenimo patrumpinimas priklausantis tik nuo tų 0.25 mm. grandinės, ir koks nuo kitų ne-precizinių mazgų dėvėjimosi...gyvenimiškais terminais - ar padvės tas blokas vienu kilometru daugiau pavažiavus ar vienu mažiau, bet vis tiek nudvės tą pačią dieną.

O dėl grandinės grožio ant darbinio dviračio tai skamba...gay...