Viskas apie virtuvinius peilius ir naudojimąsi jais...
Atsakymo rašymas

Yanagiba

2013-09-24- 20:27

Prašau padėkite išsirinkti.
Jau seniai galvoju ale neturiu daug noro į tai gilintis dėl vieno peilio.
Noriu kuo labiau tradicinės ir su šiokia tokia išliekamaja verte, dar gerai būtų, kad būtų su saya.
Paskirtis sushi gaminimas, kadangi man tenka darbuotis peiliu tai noriu tai daryti su malonumu.
Biudžetas... na nežinau... :/ sakykim 500-1000 Lt.

O tai kur problema? Eini bet

2013-09-24- 20:51

O tai kur problema? :/

Eini bet kurią e-parduotuvę prekiaujančia tradiciniais japoniškais peiliais, pvz. į Japaneseknifeimports.com ir atsirinkęs pagal priimtinas kainas imi labiausiai patikusią Yanagiba. ;)

Beje, jos ten praktiškai visos su "saya" - tradicinėmis medinėmis makštimis, o kai kurios net ir su medinėmis dėžutėmis. :)

500-1000lt uz janagiba su

2013-10-13- 1:07

500-1000lt uz janagiba su isliekamaja verte niekur nenuves, reiktu i tokius skaicius ziureti su $ zenklu. tai nera peilis susiu gaminimui, jo paskirtis labiau plonai supjaustyti protejinus. siulyciau paziureti sujihikius, paskirtis praktiskai ta pati, legviau galasti, lengviau naudotis, ypac jei planuojama naudotis darbe, kainuoja maziau pinigu...

nepastovus rašė: tai nera

2013-10-13- 13:55

nepastovus rašė: tai nera peilis susiu gaminimui, jo paskirtis labiau plonai supjaustyti protejinus.


Nuo mandresnio parašymo jis irgi nepagereja :)))
Atsakymo rašymas