2017-11-05- 21:41
2017-11-05- 21:51
Rimkus_Oda rašė:Pz dabar sakai, kad 25baksai uz peilį yra gėris? Nesuprantama man tavo logika.
2017-11-06- 15:28
2017-11-06- 17:13
2017-11-17- 13:52
2017-11-17- 14:58
Greta199 rašė:Sveiki, pribrendau nusipirkti geresni peili, nes daug gaminu ir bruzinti pomidora kelis kartus nebenoriu. Gal but galetumete man patarti?
2017-11-19- 15:00
_Vladas_ rašė:Iki 50 Eur ir Lietuvoje galima nusipirkti neblogą. Pvz. Tojiro F-301 Santoku.
2017-11-19- 19:07
_Vladas_ rašė:Greta199 rašė:Sveiki, pribrendau nusipirkti geresni peili, nes daug gaminu ir bruzinti pomidora kelis kartus nebenoriu. Gal but galetumete man patarti?
Pomidorą gerai pjaus bet koks gerai pagaląstas peilis. Ir bet koks naudojamas peilis su laiku atšimpa. Net ir pats geriausias. Todėl jeigu norisi visada aštraus peilio - rūpintis reikia savalaikiu ir tinkamu galandimu.
Mėsai ir pomidorams pjaustyti nebūtini atskiri peiliai. Vidutinio dydžio "šefas" ar santoku tinkamas daugumai darbų. Mano supratimu, 12 cm santoku kaip universalus - mažokas. Reikėtų minimum 16 cm. Nors jeigu patogu su 12 cm - kodėl gi ne.
Iki 50 Eur ir Lietuvoje galima nusipirkti neblogą. Pvz. Tojiro F-301 Santoku. Tačiau kadangi peilis be kitą ko turi patikti - tai pirkit tą, kuris labiausiai patinka. O kad jis visada būtų aštrus - laiku ir tinkamai galąskit.
2017-11-19- 21:19
2018-07-09- 0:00
2018-07-10- 14:06
Tutonis rašė:Norėčiau skirti iki ~70e vienam peiliui. Suprantu kad tokia suma toli gražu ne stebuklinga bet gal kažką galėtumėte rekomenduoti
2018-07-23- 20:20
2018-07-23- 22:41
Tutonis rašė:Ką pirktumei tu su savo dabartinėmis žiniomis sau, kai neturėjai tiek įgūdžių ir žinių?
2018-07-25- 21:16
2021-04-02- 17:10